Julesmåkager

Julekager er en tradition, som mange familier nyder hvert år. Der er så mange forskellige slags småkager at vælge imellem, og alle har deres egen favoritopskrift. Uanset om du kan lide dine småkager bløde og tyggede eller sprøde og knasende, er der en julesmåkage til dig.

En af de bedste ting ved at lave Julesmåkager er, at du kan få hele familien med. Børnene elsker at hjælpe med at pynte småkagerne med glasur og drys, og det er en god måde at tilbringe noget kvalitetstid sammen på.

Hvis du leder efter nogle nye idéer til din julekagebagning i år, hvorfor så ikke prøve en af disse opskrifter?

Bløde og chewy peberkager

Sprøde og knasende sukkerkager

Fluffy og lette marengscookies

Rige og dekadente chokoladekiks

Uanset hvad din favorit er, håber vi, at du får en vidunderlig tid med at bage og spise julesmåkager i denne juletid!

Opskrifter til julesmåkager går i arv fra generation til generation. Traditionen med at bage julesmåkager er en værdsat del af juletiden.

Opskrift på vanilje kranse

Ingredienser:
1 pund (4 pinde) usaltet smør, ved stuetemperatur
2 1/2 kopper sukker
4 store æggehvider, ved stuetemperatur
1 teskefuld ren vaniljeekstrakt
3 3/4 kopper mel til alle formål
1/2 teskefuld bagepulver
1/2 teskefuld salt
1 kop blancherede mandler, finthakket

Fremgangsmåde:
1. Forvarm ovnen til 350 grader F (175 grader C). Smør og mel på siderne af 3 bageplader.

2. Pisk smørret på medium hastighed i skålen på din elektriske røremaskine, indtil det er cremet. Tilsæt sukkeret, og pisk, indtil det er let og luftigt. Tilsæt æggehviderne og vaniljen og pisk, indtil alle ingredienserne er blandet godt sammen.

3. Pisk mel, bagepulver og salt sammen i en separat skål. Med røremaskinen på lav hastighed tilsættes de tørre ingredienser langsomt til smørblandingen, indtil de lige er blandet. Rør de hakkede mandler i.

4. Fordel dejen med runde spiseskefulde på den forberedte bagepladesørg for, at der er nok plads mellem kagerne til, at de kan sprede sig.

5. Bag kagerne i 12-15 minutter, eller indtil de er gyldenbrune og faste. Læg dem på en rist og afkøl dem helt. Opbevares i en lufttæt beholder.

Udbytte: 3-4 dusin småkager

Der findes mange forskellige opskrifter på julesmåkager, men nogle af de mest populære er peberkager, sukkerkager og shortbread cookies. Uanset hvilken opskrift du bruger, er julesmåkager en lækker godbid, der som hele familien kan nyde.

Hvis du er på udkig efter en ny opskrift julesmåkager at afprøve i denne juletid, hvorfor så ikke bage nogle julesmåkager? De vil helt sikkert blive et hit hos alle, der prøver dem!